• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Gratis retour

Wil je een pakket graag terugsturen? Dat kan. Bij Bon Appetit Les Amis doen we er alles aan om jou ook met onze service tevreden te stellen. Retourzendingen zijn bij ons gratis, mits het binnen 14 dagen is nadat je het pakket van ons hebt ontvangen. Bovendien stellen wij geen moeilijke vragen; wij vragen je alleen aan de volgende voorwaarden te voldoen.

Retourafwikkeling

Ontevreden over je bestelde artikel? Product beschadigd? Geen probleem! In een paar stappen kun je jouw bestelling terugsturen en omruilen of je geld terugkrijgen. En het mooie is: deze service is geheel kosteloos. Hier staat hoe het werkt.

 1. Stuur ons vooraf een mailtje met de details van je retour. Wij sturen je dan een retourformulier toe per email. Hiermee vereenvoudig je de afwikkeling van de terugzending enorm.
 2. Neem het pakket met jouw terugzending mee naar je dichtsbijzijnde postkantoor. Bewaar het verzendbewijs van je pakket goed. Alleen hiermee kun je aantonen dat je het pakket hebt verzonden, mocht het zoek raken.

  Stuur je pakket met het ingevulde retourformulier naar: 

  Bon Appetit Les Amis
  Mortelputstraat 14
  9830 St Martens Latem
  België
 3. Scan (of fotografeer) jouw betaalbon en stuur het samen met jouw bestelnummer naar elke@bonappetit.be. Zo kunnen wij jou de verzendkosten voor het retourneren terug betalen.Nu kun je er naar uitzien dat het aankoopbedrag van het teruggezonden artikel en de verzendkosten worden vergoed. Wanneer je op het retourformulier aangeeft dat je een omruiling wenst, vergoeden wij natuurlijk niet het aankoopbedrag, maar ruilen we het artikel direct om.

Let op: Buiten ons herroepingsrecht vallen gepersonaliseerde artikelen en bederfelijke artikelen.

Om je retour vlot en gemakkelijk te laten verwerken verzoeken we je gebruik te maken van de hierboven beschreven procedure. Indien gewenst kan u ook altijd gebruik maken van het wettelijk voorziene modelformulier dat je hier kan vinden https://economie.fgov.be/sites/default/files/Files/Forms/Formulier-herroeping.pdf

Meer details over ons herroepingsrecht vind je in onze Algemene Voorwaarden