• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Seasonals

Nieuw concept!

Een nieuw concept waarmee we dit najaar experimenteren: Seasonals! Afhankelijk van het seizoen kan je nu producten van verse oogst vooraf bestellen. Op die manier krijg je een volledig vers product in de hoeveelheden die je zelf kiest! Leuk voor jou en makkelijker voor ons, want zo kunnen wij de nodige volumes beter inschatten wanneer we rechtstreeks bestellen bij de producent!

Uiteraard kan je aan elke voorafbestelling ook producten toevoegen uit ons reguliere gamma. Let wel: deze producten worden meegeleverd samen met de seasonals, dus de levering duurt dan iets langer dan gebruikelijk (2 tot 3 weken).

Het eerste seizoensgebonden initiatief waarmee we starten is de 'Crema di Nocciola' van Papa dei Boschi. Je kan de potjes individueel bestellen of per tray van 12. Ook kan je de hazelnoten I.G.P. zelf bestellen in vacuüm verpakte zakjes. Alle producten zijn afkomstig uit de oogst van dit jaar! Ideaal om zelf te genieten van pure, Italiaanse producten of om als cadeautje te geven. Zowel de potjes hazelnootpasta als de hazelnoten zijn 1j houdbaar.

Wanneer mag je je producten verwachten? Je kan vooraf bestellen vanaf nu tot en met zondag 20 oktober. Nadien bestellen wij rechtstreeks bij onze Italiaanse leverancier. Vervolgens kijken we met z'n allen uit naar de levering uit Italië; die gebeurt tussen 21 en 25 oktober. Vanaf 28 tot 31 oktober gaat jouw pakje op de post!

Zin om kennis te maken met dit pure product? Niet twijfelen! Graag meer lezen over de producten van producent Papa dei Boschi? Je vindt een uitgebreid reisverslag op onze blog!

Merken