• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Koken

Iedereen hobbykok!

Lekker tafelen? Het geheim zit 'm vaak in het goed afkruiden van je vlees, vis en groenten. Tip: zoek het niet te ver! Vaak scoor je best met het goed klaarmaken van eenvoudige gerechten. Gebruik telkens kwalitatieve basisproducten en breng ze op smaak met fleur de sel, kruiden en oliën. 

Het heerlijkste zout vinden wij in het gamma van Sal de Ibiza. Hun zeezout kan je bij ons vinden in een zoutmolen alsook in navulverpakking. Fleur de Sel bieden we in stijlvolle keramische potjes, ook heel geschikt als cadeautje. Naast de pure zouten bieden ze ook granito's aan: kruidenmixen met zout. 

Een ander merk dat sterk uit de hoek komt op het vlak van kruiden is Mill & Mortar uit Denemarken. Alle kruiden zijn er BIO gecertifieerd en spelen mooi in op hedendaagse behoeftes bvb kurkuma, pasta mix, curry's. Voor jezelf of als cadeautje een handige én leuke eyecatcher!

De basis voor vele gerechten is ook een goede bouillon. Daarom konden de natuurlijke bouillons van Bouillon Herkules zeker niet ontbreken in ons gamma!

Verder vind je in ons gamma ook handgemaakte tomatensaus van Think Tomato op basis van Belgisch geteelde kerstomaten.

Populair