• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Smaakmakers

Lekker tafelen? Het geheim zit 'm vaak in het goed afkruiden van je vlees, vis en groenten. Tip: zoek het niet te ver! Vaak scoor je best met het goed klaarmaken van eenvoudige gerechten. Gebruik telkens kwalitatieve basisproducten en breng ze op smaak met fleur de sel, kruiden en oliën. 

In ons gamma vind je heerlijke en biologische olijfolie.

Het heerlijkste zout vinden wij in het gamma van Sal de Ibiza. Hun zeezout kan je bij ons vinden in een zoutmolen alsook in navulverpakking. Fleur de Sel bieden we in stijlvolle keramische potjes, ook heel geschikt als cadeautje. Ook hier is de navulverpakking beschikbaar. Naast de pure zouten bieden ze ook granito's aan: kruidenmixen met zout. Door het grote gamma kan je hiermee in elk gerecht subtiele accenten aanbrengen (chili, citroengras, barbecue ... ). Ook kadert dit mooi in een gezonde levensstijl, waarbij je zoveel mogelijk smaak uit kruiden haalt. Aanrader!

Een ander merk dat sterk uit de hoek komt op het vlak van kruiden is Mill & Mortar uit Denemarken. Alle kruiden zijn er BIO gecertifieerd en spelen mooi in op hedendaagse behoeftes bvb kurkuma, pasta mix, curry's. Voor jezelf of als cadeautje een handige én leuke eyecatcher!

 

Merken