• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzending en Retour

Momenteel leveren wij in volgende landen:

 • België: € 6,95 (thuisadres) - € 5,95 (BPost servicepunt) of gratis vanaf € 75
 • Nederland / Duitsland / Luxemburg: € 9,95 of gratis vanaf € 75
 • Frankrijk: € 11,95 
 • Groot-Brittannië: € 12,95 

 

Hoe verloopt mijn verzending?

Voor de verzending van onze pakjes werken wij met een aantal partijen samen. Na je bestelling ontvang je van ons steeds een bevestiging. Zo weet je dat wij alles goed ontvangen hebben.

Voor het maken van je pakje werken we samen met Flexpack, een maatwerkbedrijf uit Puurs (België). Zodra we jouw betaling goed ontvangen hebben, krijg je opnieuw een bevestiging van ons en wordt jouw bestelling doorgestuurd naar Flexpack. Zij stellen met zorg je pakje samen en kleven op de doos een etiket met jouw adresgegevens.

Deze gegevens krijgt Flexpack binnen via Sendcloud, een cloud applicatie die de logistieke gegevens van elk order uit onze webshop leest en waarmee we nadien de status van elk pakje kunnen opvolgen. Alle bestellingen voor 12h 's middags vertrekken nog diezelfde (werk)dag vanuit Flexpack.

Vervolgens haalt de postbode de pakketjes op en brengt ze naar het BPost sorteercentrum. Zodra je pakje gesorteerd is, krijg je hiervan een automatische bevestiging alsook een track & trace link. Vanaf dat moment kan je zelf steeds de status van je pakje opvolgen. Voor leveringen in België mag je de postbode verwachten op het opgegeven adres. Dat gebeurt doorgaans daags nadat je pakje door BPost was opgepikt. Of je kan je pakje zelf oppikken in je gekozen BPost servicepunt. Voor de andere landen zal je pakje afgegeven worden door een partner met een logistieke partner van BPost bvb PostNL, DPD enz.

 

 

Retourbeleid

Wil je een pakket graag terugsturen? Dat kan. Bij Bon Appetit Les Amis doen we er alles aan om jou ook met onze service tevreden te stellen. Ben je niet tevreden met jouw bestelling dan kan je deze binnen de 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling terugzenden op voorwaarde dat:

 • de producten nog niet gebruikt werden
 • de producten nog in de originele verpakking zitten
 • het niet gaat om een cadeaubon

Hoe retourneren?

 1. Stuur ons een e-mail binnen de 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling naar [email protected] 
  Vermeld zeker volgende gegevens: jouw volledige naam, jouw bestelnummer en jouw rekeningnummer. Reden van retour mag je ook altijd meegeven maar hoeft niet. Geef eventueel ook jouw telefoonnummer zodat we bij eventuele vragen snel even kunnen bellen.

 2. Stuur het item in kwestie binnen de 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling via een verzekerde verzending terug naar: Flexpack / Bon Appetit Les Amis, Pullaar 159, 2870 Puurs, België

  De verzendkosten om jouw bestelling terug te sturen via verzekerde verzending (= track & trace) zijn voor jouw rekening.

Terugbetaling bij retour

Wanneer de retourzending aan bovenstaande voorwaarden voldoet dan storten wij het bedrag waarvan sprake is binnen de 2 weken terug op het rekeningnummer dat je in de e-mail hebt doorgegeven.

Let op: Buiten ons herroepingsrecht vallen gepersonaliseerde artikelen en bederfelijke artikelen.

Om je retour vlot en gemakkelijk te laten verwerken verzoeken we je gebruik te maken van de hierboven beschreven procedure. Indien gewenst kan u ook altijd gebruik maken van het wettelijk voorziene modelformulier dat je hier kan vinden https://economie.fgov.be/sites/default/files/Files/Forms/Formulier-herroeping.pdf

Meer details over ons herroepingsrecht vind je in onze Algemene Voorwaarden