• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzending

Momenteel leveren wij in volgende landen:

  • België: €4,95 (thuisadres) - €4,75 (BPost servicepunt) of gratis vanaf €60
  • Nederland / Duitsland / Luxemburg: €7,95 of gratis vanaf €75
  • Frankrijk: €11,95 of gratis vanaf €90
  • Groot-Brittannië: €12,95 of gratis vanaf €120

Hoe verloopt mijn verzending?

Voor de verzending van onze pakjes werken wij met een aantal partijen samen. Na je bestelling ontvang je van ons steeds een bevestiging. Zo weet je dat wij alles goed ontvangen hebben.

Voor het maken van je pakje werken we samen met Flexpack, een maatwerkbedrijf uit Puurs. Zodra we jouw betaling goed ontvangen hebben, krijg je opnieuw een bevestiging van ons en wordt jouw bestelling doorgestuurd naar Flexpack. Zij stellen met zorg je pakje samen en kleven op de doos een etiket met jouw adresgegevens.

Deze gegevens krijgt Flexpack binnen via Sendcloud, een cloud applicatie die de logistieke gegevens van elk order uit onze webshop leest en waarmee we nadien de status van elk pakje kunnen opvolgen. Alle bestellingen voor 12h 's middags vertrekken nog diezelfde (werk)dag vanuit Flexpack.

Vervolgens haalt de postbode de pakketjes op en brengt ze naar het BPost sorteercentrum. Zodra je pakje gesorteerd is, krijg je hiervan een automatische bevestiging alsook een track & trace link. Vanaf dat moment kan je zelf steeds de status van je pakje opvolgen. Voor leveringen in België mag je de postbode verwachten op het opgegeven adres. Dat gebeurt doorgaans daags nadat je pakje door BPost was opgepikt. Of je kan je pakje zelf oppikken in je gekozen BPost servicepunt. Voor de andere landen zal je pakje afgegeven worden door een partner met een logistieke partner van BPost bvb PostNL, DPD enz.