• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ontbijt

Start je dag met eetbaar ochtendgeluk!

Ben jij ook iemand die 's avonds al uitkijkt naar het ontbijt van de volgende ochtend? Hou je ook zo van zalig genieten met familie en vrienden aan de ontbijt- of brunchtafel? Dan ben je aan het goede adres! 

Een basisingrediënt aan de ontbijttafel is voor ons granola. Wij kozen voor de granola van I Just Love Breakfast omdat we die gewoonweg dé lekkerste vinden. In de hele wereld! Die moet je gewoon eens geproefd hebben!

Wie graag een boterhammetje lust bij het ontbijt, zal zeker onze hazelnootpasta van Papa dei Boschi kunnen smaken. Die komt rechtstreeks uit Piemonte in Italië. We waarschuwen jou wel: eens geproefd wil je geen andere meer!

Op zoek naar een gezonde variant voor brood? Dan kunnen de broodmixen van HighFibe een oplossing zijn voor jou! Je kan ze nuttigen als boterham, maar ze lenen zich ook perfect bij het aperitief! Zo kan je ze bijvoorbeeld met een laagje pesto besmeren.

Heerlijk toch, genieten van een kopje thee. Omdat er zoveel verschillende soorten thee zijn, kozen wij voor 2 totaal verschillende merken. We werken samen met Or Tea? omwille van hun enorme aanbod in zwarte, witte, en groene thee alsook talrijke hippe infusies. Bovendien zijn de doosjes zo heerlijk verpakt: je geniet al bij het zien van de doosjes! Deze theeën lenen zich perfect ook voor het geven van geschenken.

Daarnaast werken we ook samen met Whittard of Chelsea uit Londen. Deze thee dateert al van de 17e eeuw en is gekend om z'n pure, authentieke smaken. Bovendien bieden ze ook een mooi assortiment aan warme chocolade, heerlijk puur en zelfs een tikkeltje bitter!

Populair