• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mill and Mortar Kruidenbox Finishing Salts Box (3 x 70g)

€24,90
Set met 3 potjes zoutvlokken (Red wine, Black salt & Citrus) om je lekkerste bak- en grillcreaties helemaal af te maken. Door de specifieke vorm (vlokken) smelt het zout heerlijk weg in de mond.
Voor 12h besteld, vandaag nog verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur
Mill and Mortar Kruidenbox Finishing Salts Box (3 x 70g)

De zouten van Mill & Mortar worden gewonnen uit ondergrondse zoutmeren (salinas) in het Spaanse Alicante. De afwerking is telkens geïnspireerd door de lokale omgeving. Het basiszout wordt nadien geïnfuseerd met smaken en mineralen uit de omgeving van de meren: rode wijn, verfrissende citroen en actieve kool. Met deze zouten geef je een ware finishing touch aan je gerechten.

Door zijn specifieke vorm (vlokken) smelt het zout heerlijk weg in de mond.

Gebruikstip: Je kan de zouten puur gebruiken of fijnmalen in een molen. 


Inhoud

  • Zwarte Zoutvlokken:
    Dit zout wordt geïnfuseerd met actieve kool, vandaar de prachtige zwarte kleur. Door de glinsterende vlokken geef je een ware 'finishing touch' en je creaties met een eerder zacht kleurenpallet. Op die manier contrasteert het zout mooi met bijvoorbeeld gegrild vlees, vis, groenten en eieren. Maar ook heel origineel om zelfgemaakte chocoladecake of koekjes af te werken.

 

  • Zoutvlokken geïnfuseerd met citrusolie:
    Deze zoutvlokken zijn geïnfuseerd met citrusolie en citroentijm. De olie bekomt men uit de schil van zongedroogde citroenen. Citrus zoutvlokken zijn de perfecte aanvulling voor alle groente- en visbereidingen die een frisse, kruidige toets kunnen gebruiken.

 

  • Zoutvlokken geïnfuseerd met rode wijn:
    Dit zout wordt geïnfuseerd met rode wijn uit de Priorat regio in Spanje. Een streek gekend voor z'n gewaagde maar heerlijke wijnen. Het rode wijn zout geeft een elegante magenta toets aan je gerechten. Het subtiele rode wijn aroma leent perfect voor steak of ander gebakken of geroosterd vlees. Je kan het zout ook gebruiken om zelfgemaakte cake of toffee te decoreren. 

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen