• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vaderdag

Mijn papa, mijn HELD!

Een papa, vriend, echtgenoot ... waar je altijd op kan rekenen? Die mag weleens verwend worden op 14 juni! Van plan om deze topper culinair in de watten te leggen? Dan hebben wij wel enkele ideetjes voor jou! Check this out ;-)

Speciaal voor de gelegenheid maakte Gimber een stijlvolle Gimber geschenkbox. Onze topper voor Vaderdag! Heerlijk prikkelend als (alcoholvrij) aperitief en ideaal om de immuniteit te boosten!

Houdt deze bink van een glaasje? Alcoholvrij of niet, het maakt niet uit! In het gamma met alcohol is de 'Classic red' van Midi Apéritif een toppertje evenals de limoncello van Limoncello 340 of de BIO amaretto van Walcher. Fans van gin kunnen we Clover gin aanraden. Ook met de biodynamische rode wijnen van Matsu is het altijd scoren. Helemaal origineel vinden we ook de onderwater gerijpte wijn van het Spaanse Crusoe Treasure. In het alcoholvrije gamma denken we aan alternatieven voor gin, zoals Mineral van Clover, Nona June van Nona Drinks, of het heel bijzondere Everleaf

Een klimaatbewuste papa? Die zal onze solar roasted koffie van Ray & Jules zeker weten te appreciëren!

Cadeautje voor een culinaire papa? Dan kan die zich zeker uitleven met de kruidenpotjes van Mill & Mortar. 3 van deze potjes passen namelijk mooi in een elegant geschenksetje. Een alternatief zijn de granito's, het fleur de sel en de zoutmolen van Sal de Ibiza

Is papa eerder een zoetebekje? Een van onze fijnste zoete cadeautjes in het gamma zijn de elegante macadamia-chocolade bolletjes van Maison Macolat. Ze bestaan in de smaken melk, donker, ruby, caramel en yoghurt. 

Vanop afstand of gezellig samen, deze Vaderdag wordt er ééntje om van te smullen!

Merken