• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Moederdag

You are ... GOLD!

Een mama, vriendin, echtgenote ... uit de 1000? Die mag weleens in de spotlights staan! Zoek je nu al ideetjes om deze dame te verrassen? Hieronder vind je alvast enkele populaire cadeautjes voor mama's. Uiteraard kan je ook zelf een pakketje samenstellen met losse items uit de shop.

Een van onze fijnste geschenken in het gamma zijn de elegante macadamia-chocolade bolletjes van Maison Macolat. Ze bestaan in de smaken melk, donker, ruby, caramel en yoghurt. Een tof Moederdag geschenkpakket van Macolat is ons pairing Gift set, ideaal om mama te verwennen met 'the best of both worlds': rosé bubbels en chocolade! Ook de potjes gianduia van het Italiaanse Papa dei Boschi zijn een heerlijkheid voor fijnproevers.

Houdt deze dame van een glaasje? Alcoholvrij of niet, het maakt niet uit! In het alcoholvrije gamma denken we aan alternatieven voor gin, zoals Nona June van Nona Drinks of het heel bijzondere Everleaf. Om eveneens de immuniteit te boosten tijdens deze bijzondere periode kan ook Gimber of Gili een leuk idee zijn. In het gamma met alcohol is de 'Classic red' van Midi Apéritif een toppertje evenals de limoncello van Limoncello 340 of de BIO amaretto van Walcher. Fans van gin kunnen we de botanische Clover gin of de roze ginfles PINK van Hentho spirits aanraden. Ook met de biodynamische rode wijnen van Matsu of ons nieuwste wijnpakket l'Equilibrista is het altijd scoren. Op zoek naar een echt origineel geschenk? Niet twijfelen, dan is de likeur van Sang De Pascual op basis van bloedappelsien precies wat je zoekt!

Cadeautje voor een hobbykok? Dan kan ze zich zeker uitleven met de kruidenpotjes van Mill & Mortar. 3 van deze potjes passen namelijk mooi in een elegant geschenksetje. Een alternatief zijn de granito's, het fleur de sel en de zoutmolen van Sal de Ibiza. Een fijne olijfolie vind je bij Danilo Sorana uit de regio Marche aan de Adriatische kust. Je vindt er zowel een geschenkverpakking als individuele flessen olijfolie.

Een fan van gezonde voeding? Dan scoor je altijd met de granola van I Just Love Breakfast. Ook de bakmixen van High Fibe zijn een topcadeau voor fitte mama's die zelf hun brood of crackers bakken. 

Moederdag was nooit eerder zo lekker, als tijdens deze lockdown! ;-)

Merken