• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Think Tomato

Think Tomato maakt tomatensaus zoals je die nog nooit geproefd hebt: boordevol kerstomaten (95%). Gemaakt van Belgisch geteelde tomaten!

 

Wat is er zo bijzonder aan de tomatensaus van Think Tomato?

De saus is tot in de puntjes op smaak gebracht en daarom helemaal gebruiksklaar. Aangezien een bokaal 400ml pastasaus bevat, kan je deze saus kant-en-klaar toevoegen aan je pasta- en andere gerechten. Het product is nog een beetje loperig (omdat geen bindmiddel toegevoegd wordt), waardoor je er perfect nog zelf mee kan koken, zonder dat het geheel uitdroogt. 

think-tomato-recipe

 

Wie maakt de tomatensaus van ‘Think Tomato’?

De bezielster van deze smaakvolle tomatensaus is Julie D'heygere. Samen met haar man Cédric is ze verzot op tomaten. Gedurende jaren maakten ze hun eigen tomatensaus, die ze na elke maaltijd samen evalueerden om vervolgens te fine-tunen. Na jaren sleutelen aan het recept, botste ze finaal op de perfecte saus: Think Tomato was geboren!

think-tomato-founder-julie

 

Wat is het geheim van Think Tomato?

Tomatensaus maken we allemaal weleens. Maar hoe slaagt Julie er toch in om de saus zo heerlijk te maken? Haar geheim: liefde en geduld! De saus van Think Tomato blijft lang sudderen, zodat alle aroma's de tijd hebben om vrij te komen. Na het koken wordt de saus onmiddellijk in bokalen gegoten. Dat zorgt voor een rijke smaak en een lange, natuurlijke houdbaarheid. Er komen geen bewaarmiddelen aan te pas! Op die manier zijn de bokaaltjes van Think Tomato het geheime wapen voor elke fijnproever die graag snel een gezond gerecht op tafel tovert!

think-tomato-original-spicy

 

Geen producten gevonden...