• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Strawini

Strawini laat jou op een duurzame manier genieten van je cocktail! Stijlvolle rietjes, gemaakt van Italiaanse pasta. Hét alternatief voor plastic rietjes!

 

Wie is het team achter Strawini?

De bedenkers van Strawini zijn 5 energieke student-ondernemers aan de Arteveldehogeschool in Gent. Zij leggen dit jaar hun bachelorproef af, waarbij uiteraard hun project 'Strawini' centraal staat. Samen bedachten zij 'Strawini' en werkten dit volledig autonoom uit, van concept tot verkoop. Momenteel vind je hun rietjes al in enkele vooruitstrevende, hippe bars en restaurants in België. Maar nu kan je dus ook zelf je eigen duurzame cocktail serveren! En de studenten? Die staan al te popelen om vanaf volgend jaar full-time te kunnen ondernemen!

strawini-team

 

Waarom rietjes van pasta?

De oprichters van Strawini (zelf genieters van een cocktailtje van tijd tot tijd ;-) ) vroegen zich af of er een duurzaam alternatief zou bestaan voor wegwerp plastic rietjes. Wat begon als een brainstorm op een avondje onder studenten, groeide finaal uit tot een vooruitstrevend eindproduct. Het doel van Strawini, is om elke horecazaak te kunnen voorzien van hun rietjes en bij consumenten een mindset te creëren naar duurzame alternatieven voor wegwerp plastic. Mooi meegenomen: met de pasta rietjes wordt genieten van je cocktail meteen ook een nog fijnere belevenis! 

 

Bij welke dranken kan je pasta rietjes gebruiken?

In eerste instantie denken we aan cocktails: met of zonder alcohol. De rietjes houden zich zeker een volledig uur sterk, zelfs in een glas met sterke drank, veel ijsblokjes etc. Maar ook je smoothies en sappen laten zich perfect drinken met een pastarietjes. Dat wordt dus scoren bij je gasten tijdens verjaardags-, tuin- of barbecue feestjes!

strawini-pasta-rietjes

 

Geen producten gevonden...