• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sang De Pascual

Sang De Pascual, een innovatieve en feestelijke drank op basis van BIO bloedappelsienen, ontwikkeld door Megin Pascual op 16jarige leeftijd. 

 

Wat is Sang De Pascual?

Sang De Pascual is een handgemaakte kruidenlikeur op basis van 100% biologische Spaanse bloedappelsien(schil). Dat verklaart meteen ook de fruitige toets van deze drank. In het recept gaan zomaar eventjes 1500 kg bloedappelsienen! Door toevoeging van een rijkelijk kruidenpallet bekomen we de unieke smaak van 'Sang De Pascual', wat je met geen andere drank kan vergelijken. Met zijn 26% alcohol is ‘Sang De Pascual’ een veelzijdig, karaktervol product, dat op verschillende manieren kan gedronken worden.

sang-de-pascual


Hoe geniet je best van Sang De Pascual?

Het is feestelijke drank die je als aperitief maar evengoed als digestief kan drinken. Als aperitief laat 'Sang De Pascual' zich best genieten met een tonic (bvb Fevertree Mediterranean) of in combinatie met bubbels. Fans van cocktails gebruiken de drank graag als basis, aangezien deze reeds 3/4 van de cocktail ingrediënten bevat:  een fruitige toets, kruidige pepersmaak, alcoholbasis, …. Enkele gerenommeerde restaurants kozen ook al voor deze originele drank, waaronder The Pharmacy, Cocktailbar Café Theatre en Apéro Château. 

sang-de-pascal-cocktail

Populair