• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sal de Ibiza

Zout op basis van 80 mineralen? Dat vind je bij de zoutproducten van Sal de Ibiza!

 

Waarom kiezen voor Sal de Ibiza?

Het zeezout van het hippe merk Sal de Ibiza vinden wij ongelooflijk stijlvol. Een plezier om mee te koken en om een ereplaats te geven in de keuken als decoratie! Let op het schattige scheplepeltje dat bij elke pot meegeleverd wordt!

Typisch aan dit zeezout is het 100% natuurlijke karakter. Het is onbehandeld zout, rijk aan essentiële mineralen: pure bouwstenen voor ons lichaam dus. De zoutproducten van Sal de Ibiza zijn afkomstig van zeezout dat enkel in het natuurpark ‘Parc natural de ses Salines d’Eivissa! geoogst wordt. Het bevat geen toevoegingen of bewaarmiddelen en ondergaat geen raffinageproces. Het zout wordt louter en alleen op natuurlijke wijze langzaam gedroogd door de zon en lichtjes gemalen in oude steenmolens. Op die manier kan het z’n meer dan 80 vitale mineralen blijven behouden! Pure zoutkristallen, of zoals ze dit zout in het spaans omschrijven: Cristal de la Vida!

 

Wat is Fleur de Sel eigenlijk?

Fleur de Sel is de puurste van alle tafelzouten. Dit zout wordt ontgonnen door traditionele methodes, afkomstig van oude zoutboeren uit de Franse Atlantische kust. Dit type zout is 100% natuurlijk en is niet behandeld, van bij de ontginning (manueel!) tot op het bord van elke foodie. Doorgaans proeft Fleur de Sel iets milder dan regulier zout. Laat de kristallen smelten op je tong en je beseft op slag hoe zout eigenlijk zou moeten smaken!

 

Granito's

Geef je gerechten een pittig smaakje dankzij de kruidenmix met zeezout van Sal de Ibiza. Typisch aan dit zeezout is het 100% natuurlijke karakter. Het is onbehandeld zout, rijk aan essentiële mineralen: pure bouwstenen voor ons lichaam dus.

Door hun lekkere smaak kan je de mixen gebruiken om je vlees, vis, pasta’s, slaatjes etc te aromatiseren. Eigenlijk heb je dan zelfs geen saus meer nodig. Wij vinden de variant met citroengras & gember ideaal voor aziatische schotels (bijvoorbeeld curry’s) en bij vis of soepen. De chili kan je geeft dan weer extra pit en de mediterraanse mix past goed bij grillades (bijvoorbeeld barbecue)

Populair