• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Quinette

“Quinette”, het glutenvrij quinoakoekje!

Vanwaar komt de naam "Quinette"?

“Quinette” werd bedacht door de Belgische Amandine, ofte “Dinette” voor de vrienden. Je raadt het al, “Amandine” … “Dinette” … “Quinette” … de naam groeide spontaan en verwijst uiteraard ook naar het belangrijkste ingrediënt: Quinoa! Amandine is voedingsdeskundige, maar laat dit je niet op het foute spoor brengen: Quinette is namelijk in de eerste plaats een heerlijk koekje, op basis van 2 superfoods: quinoa en chiazaadjes. Een heerlijk biologisch koekje dus, vegan friendly met duurzame quinoa en zonder geraffineerde suikers.

Wat maakt dit vegan quinoakoekje zo speciaal?

Quinoa bevat van nature uit geen gluten, is rijk aan eiwitten en vindt zijn oorsprong in het hoge Andesgebergte, waar het jaren geleden al gebruikt werd door de Inca’s om te koken. Vandaag wordt Quinoa tot een selecte categorie ‘superfoods’ gerekend dankzij de uitzonderlijk hoge voedingswaarden van de graantjes. Chiazaadjes vormen op hun beurt dan weer een belangrijke bron van antioxidanten, calcium, magnesium, Omega-3, eiwitten en vezels. Dit eerste recept (lees: er volgen er nog!) bevat donkere chocolade, wat ook een heilzame werking op je lichaam, o.a. dankzij de vele mineralen.

Hoe kan je best genieten van "Quinette" 

Weet je wat “Quinette” extra handig maakt? De koekjes zijn individueel verpakt in de doos. Heel erg practisch voor onderweg, in de auto … Ook handig om mee te geven met je kind als tussendoortje op school, op kampjes of tijdens de sportactiviteiten.

Geen producten gevonden...