• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ppura

Onze Italiaanse pesto van Ppura werd ontwikkeld door 2 vrienden, Cattaneo & Floccari, naar het recept van hun moeders. Alle pesto’s zijn 100% biologisch en het productieproces verloopt grotendeels manueel.

Waarom kiezen voor Ppura?

Ppura respecteert het vakmanschap dat je enkel op z’n italiaans goed kan beschrijven: ‘arte di fare’! Concreet betekent dit dat ze hun producten optimaal tot z’n recht laten komen door de ingrediënten met zorg te behandelen tijdens een langzaam productieproces en in kleine hoeveelheden te produceren. Op die manier krijgen de pesto’s van Ppura een stevige textuur, ideaal om de aroma’s goed te laten openbloeien.

Hoe kan je best genieten van pesto?

De toepassingen van pesto zijn zeer divers. Heerlijk als dip bij je aperitief, met een krokantje / toastje. Ook erg handig om snel een pastaatje te maken: pasta koken, enkele seizoensgroentjes fijn snijden, pesto erdoor mengen. Eventueel afwerken met enkele (geroosterde) pijnboompitten en hopsa! Verder kan je ook een lepeltje pesto door je puree halen, wat meteen een speciale toets geeft. Of als 'sausje' bij steak of vis. 

Geen producten gevonden...