• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Pipaillon

Het motto van Pipaillon: vlakbij en ideaal, in een bokaal! Maak kennis met deze biologische confituren, tapenades en konfijten van Belgische makelij!

 

Wie zijn de bedenkers van Pipaillon?

De leading lady achter 'Conserverie Pipaillon' is Catherine Bodson. Na een internationale zakelijke carrière wilde ze graag letterlijk de handen uit de mouwen steken. Gezien haar familiale traditie in koken en culinair experimenteren, was een voedingsconcept het logische vervolg. Conserverie Pipaillon was gebeuren! Haar atelier vind je op de beroemde Vismet in Brussel, een bruisende wijk vol innovatie startups.

pipaillon-conserverie-catherine-bodson

Een van haar eerste klanten was Julien Leclercq. Hij brainstormde met Catherine over haar concept en werd nadien haar raadgever. Na verloop van tijd was zijn rol zo belangrijk voor Pipaillon, dat hij meesprong in het avontuur van Catherine als zakenpartner.

 

Waar staat Pipaillon voor?

Catherine wil een biologisch, vers en authentiek product kunnen voorleggen. In het begin produceerde Pipaillon vooral confituren. Later voegde Catherine ook tapenades, chutneys en gekonfijte citroenen toe aan het gamma. Stuk voor stuk eerlijke en heerlijke producten, zeker het proeven waard! De recepten zelf zouden zo uit grootmoeders keuken kunnen komen. De namen van alle lekkernijen daarentegen ... die symboliseren heerlijk een vleugje rock 'n roll uit de jaren '70. Om haar producten te bewaren, gebruikt Pipaillon telkens een specifieke bewaarmethode: suiker voor de confituren, zout voor gekonfijte citroenen, azijn voor de chutneys en oliën en pasteurisatie voor de tapenades. In ons gamma vind je telkens seizoensproducten van Pipaillon. Zodra het seizoen gepasseerd is, verdwijnen die uit het assortiment en kunnen we uitkijken naar een lading nieuwe seizoensproducten! 

pipallon-conserverie-confiture

Populair