• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Pickle & Spice

'Pickle & Spice' werd in 2017 opgericht door Niels Wyckstandt. Zelf gepassioneerd door gezonde voeding en 'echt' eten hoeft het niet te verbazen dat deze waarden de rode draad vormen van zijn initiatief.

Welke producten mag je verwachten bij Pickle & Spice?

Door zijn vorige job als bankier in New York, kwam Niels voor het eerst in contact met 'New York Pickles' (augurken) en tal van pekelbedrijven die er actief waren. Die ervaring vormde zijn eerste inspiratie om zelf aan de slag te gaan met pekelen en fermenteren. Zijn eerste creatie, gepekelde augurken, werd meteen enthousiast onthaald bij zijn Belgische entourage. Vervolgens volgden nog lokaal geteelde groenten als bloemkool, radijs, maar ook over de grens vormen Hongaarse pepertjes en jalapeños perfecte ingrediënten voor een pittige gezonde hap.

Wat maakt 'Pickle & Spice' zo bijzonder?

Niels staat erop om zijn producten zo puur mogelijk te houden. In zijn bokaaltjes zal je dus geen artificiële ingrediënten of bewaarmiddelen vinden! De pure smaak van de groenten van 'Pickle & Spice' bereikt hij zuiver door te experimenteren en balanceren met kruiden en azijnen.

Hoe kan je de producten van 'Pickle & Spice' gebruiken?

Alle producten van Niels lenen zich tot dagdagelijks gebruik. Denk bijvoorbeeld aan een schepje Piccalilly op een boterham met kaas ... hemels! Of een lepeltje gefermenteerde groenten op je boterham, burger of bij je vleesgerecht. Altijd verrassend en in balans! Denk ook eens aan een origineel tapasbordje. Gasten over de vloer binnenkort? Verras hen met unieke, pittige smaakcombinaties! 

Geen producten gevonden...