• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Max's Organic Mints

Mints on a mission! Dit is wat je kan verwachten van Max's organic mints. Goed voor jou en voor onze planeet!

 

Wat maakt de muntjes van Max's organic mints zo bijzonder?

In de eerste plaats de ingrediënten! Max's organic mints zijn BIO gecertificeerd, 100% natuurlijk en bestaan naast de usual suspects ook in andere originele en buitengewoon lekkere smaken! Maar wat bedoelen we precies met 'natuurlijke' ingrediënten? Wel, in de muntjes vind je geen gekke dingen, zoals kunstmatige suikers, stabilisatoren of gelatine. Dat maakt de muntjes niet alleen vegan, maar ook allergenenvrij! 

 

Hoe duurzaam is de verpakking van de muntjes?

De muntjes worden verpakt in toffe, vrolijke blikken doosjes. Daardoor zijn ze oneindig recycleerbaar. Het inpakken gebeurt door een maatwerkbedrijf. Aangezien we met Bon Appetit Les Amis zelf ook samenwerken met maatwerkbedrijf Flexpack uit Puurs, vinden we dit natuurlijk een prachtig verlengstuk van onze eigen visie!

 

Wie is de bezielster van Max's organic mints?

De bedenkster is Floor: zus van Max en dochter van een snoepgrage papa. Vanuit de overtuiging dat we in het schap van de zoetwaren op zoek moeten naar betere producten, besloot Floor om te starten bij de muntjes! En Max zelf? Die leende enkel zijn naam aan de muntjes ;-) Zin om meer te horen over de drijfveer van Floor? Via deze link op YouTube vertelt ze er ons alles over!

 

 

Welke smaken bestaan er zoal?

De muntjes vind je op dit moment in de smaken 'Menthol', 'Spearmint', 'Lemon', 'Ginger', 'Liquorice' en 'Coffee'! Kan je niet kiezen? Dan proef je ze best allemaal eens! ;-)

Populair