• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Maison Macolat

Maison Macolat suggereert via de naam meteen al hun concept: Macadamia + chocolade. Ze brengen het beste van 2 heerlijkheden samen: pure macadamia noten en topchocolade. 

 

Wie is de bedenker van Maison Macolat?

'Maison Macolat' is het culinaire geesteskind van Julian Bunge. Als nazaat van de Bunge trading company in Duitsland, zette hij een familietraditie verder: het telen van macadamia noten in Zuid-Afrika. Tijdens zijn studies in Antwerpen, merkte hij hoe weinig de macadamia noot gekend was in Europa. Hij besloot om deze lekkernij te exporteren en er meteen een culinair hoogstandje van te maken door het te combineren met Belgische chocolade. 

macolat-south-africa

 

Wat maakt de noten van Maison Macolat zo lekker?

Allereerst de macadamia noot zelf. Een noot die we in Europa niet zo goed kennen, maar die nochtans een heel rijk aroma biedt. Een heerlijk knapperige 'bite' die je eigenlijk met niets anders kan vergelijken. Bovendien komt de noot extra tot z'n recht in de combinatie met chocolade. Momenteel bestaan reeds de volgende smaken: melkchocolade (40% cacao), donkere chocolade (70% cacao), caramel beurre salé, ruby en yoghurt. Andere smaken zitten momenteel in de pipeline. Zodra deze recepten op punt staan, voegen we die uiteraard toe aan het gamma!

macolat-5-flavours

Geen producten gevonden...