• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lena & Lou

Als foodie ook je viervoeter culinair verwennen? Dan moet jouw viervoeten zeker de hondenkoekjes van Lena & Lou eens proberen!

 

Wie zijn de personen achter Lena & Lou?

Buddy is ontstaan vanuit Helena’s droom om een leuke job vinden. Omdat ze geboren werd met een verstandelijke beperking, was dat niet zo eenvoudig. Na heel wat teleurstellingen, besloot Helena en haar familie om de moeilijke jobzoektocht een koekje van eigen deeg te geven: letterlijk en figuurlijk!

 

Wat maakt de koekjes van Lena & Lou zo bijzonder?

Helena houdt van bakken en is dol op hondjes. Zo ontstond het idee om zelfgemaakte hondenkoekjes op de markt te brengen. Lena & Lou was plots geboren: verse, plantaardige koekjes waarmee je niet alleen je hondje beloont, maar ook de bijzondere makers.

 

Wat houdt deze Limited Edition precies in?

Aangezien we met Bon Appetit Les Amis graag samenwerken met onze partner: maatwerkbedrijf Nektari was een testactie met Lena & Lou een logische keuze! Momenteel kan je de koekjes bestellen als limited Edition tem 15 sep. Afhankelijk van jullie interesse, starten we de actie nadien nog eens op, of kunnen ze eventueel opgenomen worden in ons permanente aanbod! Wees er dus als de kippen bij om deze lekkere hondenkoekjes eens te laten testen door je favoriete culinaire viervoeter!

lena & lou

Geen producten gevonden...