• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

HighFibe

HighFibe is een gezonde en eenvoudige broodbakmix: rijk aan vezels, arm aan snelle koolhydraten en boordevol smaak!
 

Hoe is HighFibe ontstaan?

HighFibe is de culinaire baby van Patricia Heyninck, een orthomoleculaire voedingsdeskundige uit St Niklaas in België. Deze innovatieve broodmix is ontstaan vanuit de vraag van cliënten uit de praktijk van Patricia en door haar persoonlijke passie voor koken.
 
 

Wat betekent eigenlijk 'orthomoleculair'?

Orthomoleculair wil zeggen: de juiste voeding in de juiste lichaamscel krijgen.  In haar praktijk helpt Patricia bij het opstellen van een persoonlijk gezond en lekker voedingsschema voor haar cliënten. Telkens op maat en 100% afgestemd op hun specifieke behoeften. Veel mensen zijn zoekende naar trage koolhydraten, maar willen tegelijk ook wel genieten van eten. Ook binnen haar eigen gezin was Patricia zoekende naar een snel en gezond alternatief voor brood. Haar oudste zoon is glutengevoelig en haar echtgenoot klopt lange werkdagen. Door het eten van brood kreeg hij in de namiddag een energiedipje.  Bij thuiskomst 's avonds was zijn bloedsuikerspiegel soms zo laag dat zijn lichaam hierop negatief reageerde. Er was duidelijk nood aan gezonder alternatief!

Hoe past HighFibe in een gezonde levensstijl?

Met HighFibe maak je zelf een lekker brood, waarbij de bloedsuikerspiegel constant blijft zodat je lichaam zo weinig mogelijk insuline produceert. Een brood vrij van gist en broodverbeteraars met enkel pure ingrediënten. Na 1 jaar experimenteren en zoeken is de broodbakmix van Patricia geboren: High Fibe, Slow Carbs.
En wat zo mooi is: je bereidt het brood in een mum van tijd! 200ml water, 4 eitjes en zout naar behoeven toevoegen. 1 minuutje roeren, in een bakvorm gieten en hopsa: de oven in! Na 35' heb je een heerlijk voedzaam broodalternatief, boordevol vezels.
Populair