• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

HenTho Spirits

Small batch gin en rum van Belgische makelij? Daarvoor moeten we bij het Antwerpse duo Hendrik en Thomas van HenTho Spirits zijn!

 

Wat maakt HenTho Spirits zo bijzonder?

Volgens HenTho Spirits zijn de beste producten kleinschalig, lokaal en handgemaakt. Want dat zijn producten die mensen werkelijk gelukkig maken! Voor hun gins en rum start dit met de zoektocht naar de fijnste kruiden en specerijen en puurste grondstoffen: graanalcohol en rum blends. 

 

Wie zijn de heren achter HenTho Spirits?

HenTho staat voor Hendrik + Thomas: vader en zoon, beide foodies die gepassioneerd zijn door small batch dranken. De zoon, Thomas, heeft een eigen restaurant 'Fons' op het Theaterplein in Antwerpen. Zijn zoektocht naar de beste gins voor op de restaurantkaart leidde uiteindelijk tot het destilleren van een eigen gin! 

Uiteraard niet zonder de hulp van papa Hendrik! Deze IT'er hielp Thomas in zijn vrije tijd bij de ontwikkeling van de gins. Na enkele jaren viel dit echter niet meer te combineren met zijn dagjob. Toen besloot ook Hendrik om voluit te gaan voor dit foodie avontuur en zich voltijds te engageren voor Hentho spirits!

Populair