• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

GIMBER

GIMBER staat voor: heerlijk alcoholvrij genieten van een smaakvolle drank. Bovendien een ware boost voor je immuniteit! Op basis van gember en citroen.

 

Wat is GIMBER?

GIMBER is een concentraat op basis van BIO Peruviaanse gember, citroen en kruiden & specerijen. In plaats van een gemberlimonade, kan je nu zelf je favoriete koude en warme gemberdrankjes maken. GIMBER bevat geen alcohol en leent zich dus perfect bij een gezonde, hedendaagse lifestyle. Dimitri, de man achter GIMBER ging op zoek naar een gezonde drank, maar wel met maximale smaak. Wat hij miste in het huidige gamma, maakte hij toch gewoon zelf :-) GIMBER was geboren!

gimber-alcoholvrij

Hoe kan je GIMBER best nuttigen?

Op koude dagen kan je GIMBER heerlijk mixen met heet water en een kruidenaccentje met bvb een takje tijm. Tijdens warme dagen kan je beste van GIMBER genieten door de mixen met spuitwater en eveneens een kruidentoets. Tijm is perfect, maar smaakt ook heerlijk met een stengeltje citroengras als roerstokje. Bedacht je zelf nog andere toepassingen met GIMBER? Je doet ons zeker een plezier door je recept te delen! 

Gimber-assortiment

Graag leren hoe je GIMBER het best kan serveren? Deze video toont het! Proost ;-)

Populair