• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Everleaf

Everleaf is een nieuwe alcoholvrije drank, bedacht door een Britse bioloog en barman.

 

Hoe is Everleaf ontstaan?

Paul Matthew is de bedenker van Everleaf. Hij kreeg de liefde voor natuur en biologie over van zijn vader Brian, die werkte in de Koninklijke Botanische Tuinen in Kew (Zuid-West Londen). Dit instituut geniet internationale faam in de botanische wereld. De vader van Paul schreef er boeken over 2 planten die nog steeds belangrijke smaakmakers van Everleaf zijn: de krokus en de iris. De aandachtige natuurliefhebber herkent deze trouwens in het label van Everleaf! 

In het begin van zijn professionele loopbaan leek Paul de voetsporen van zijn vader te volgen: ook hij studeerde (conservatie)biologie en werkte 10j voor diverse VZW's rond milieu. Tegelijk was Paul ook een fervent reiziger, wat zijn liefde voor smaken, ingrediënten en dranken aanwakkerde. Hij verlegde zijn focus en lanceerde in 2007 cocktailbar 'The Hide' in Londen. Later volgden nog 2 locaties en adviseerde hij andere cocktailbars over de hele wereld. 

everleaf-paul-matthew

Waarvan droomt Everleaf?

De droom van Paul is om de keuze in alcoholvrije dranken zoveel mogelijk uit te breiden en tegelijk kennis mee te geven over duurzaamheid. Het gaat daarbij zowel om duurzaamheid in ons consumptiepatroon als duurzaamheid in de selectie van ingrediënten. Na een jaar van experimenteren: onderzoek, zoektocht naar de juiste ingrediënten, testen met maceratie en extractie was de samenstelling voor hem perfect. Het resultaat is een bitterzoete drank met een zijde-achtige textuur, dankzij een niet zo alledaags ingrediënt: voody lelie uit China. Spannend!

everleaf

Geen producten gevonden...