• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Cocotine

Een van de meest innovatieve, urban en gezelligste koffiebars in Gent is met stip Cocotine! In de hippe buurt van de Gentse haven weet ze als geen ander gezelligheid uit de schenken onder de vorm van koffies, slaatjes, pannenkoeken en meer lekkers!

 

Waarom zijn de producten van Cocotine zo tof?

Het antwoord is: more than a coffeeshop! Bij Cocotine adem je gewoonweg stijl, smaak, gezondheid en sfeer! Of je nu een salade, granola bowl, specialty coffee, pannenkoekjes of ... bestelt: wat je geserveerd krijgt is altijd nét dat tikkeltje anders! Op punt gebracht met een vleugje female, pinky toch! Puur genieten met een ongelooflijk 'be happy' gevoel achteraf. 

cocotine-tafel

 

Wie is de vrouw achter 'Cocotine'?

Ebru Palit is het creatieve brein achter Cocotine. Ebru startte haar carrière als adviseur bij de overheid. Maar, zoals weleens gebeurt met creatieve breinen, droomde ze van een eigen start-up. Als cosmopolitische ontdekker genoot ze van reizen in New York, Dubai, Londen, Amsterdam en Parijs. Daar was ze overweldigd door de sfeer en de toffe experience die je in vele resto's en koffiebars vindt. Maar terug in België bleef ze telkens op haar honger (en dat mag je letterlijk nemen!). Stilaan kreeg haar droom steeds meer vorm en besloot ze om haar buikgevoel te volgen. Gesteund door La Mama en met de hulp van haar zus, neven, nichten en vriendinnen werd 'Cocotine' finaal geboren in 2017.

cocotine-ebru-palit

 

Vanwaar komt de naam 'Cocotine'? 

Ha! De reden is tweeledig. Enerzijds is het een knipoog naar 'kokos': een ingrediënt dat veel voorkomt in de creaties van Ebru: kokosmelk, kokosolie, kokosschilfers ... Anderzijds is het ook een knipoog naar haar thuisstad Gent, waar 'koeketiene' wat in het Gentse dialect 'lief' of 'vriendin' betekent. 

cocotine-koffie

 

Geen producten gevonden...