• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Clover

Clover gin, van Belgische makelij. 3 zussen uit Antwerpen creëerden samen een gin: heerlijk als ochtenddauw, subtiel als een klaverbloem.

 

Waarom is Clover gin de beste?

Recent is Clover gin bij ons de meest populaire gin geworden. Waarom? De meeste gins kan je definiëren als floraal, kruidig, citrus etc. Clover gin is in mijn ogen uniek, omdat je in 1 fles een selectie uit de verschillende smaaktypes aantreft. Zo proef je kardamon, koriander zaadjes en zwarte peper. Maar eveneens klaver, lavendel en uiteraard jeneverbes. Dat maakt Clover gin uitermate evenwichtig en tegelijk origineel door de aanwezigheid van klaverbloem. Eigen accenten kan je dan zelf verzorgen door bijvoorbeeld zeste van limoen (citrus), jeneverbesjes (kruidig) of een takje lavendel (floraal). Bovendien is ook de verpakking van de verschillende Clover gins gewoonweg top. Elke fles wordt een stukje 'zen' kunst omwille van de sobere en botanisch ogende lay-out. Genieten met het oog en de tong dus. 

Clover zussen

 

Wie zijn de bedenkers van Clover gin?

Achter Clover gin zitten 3 zussen, afkomstig uit de Kalmthoutse heide. Interesse in de botanische wereld kregen zij als kind reeds mee dankzij hun natuurlijke omgeving. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat zij beslisten om zelf aan de slag te gaan met natuurproducten. Toen ze in 2015 het nest verlieten, besloten ze om met z'n drieën dit avontuur aan te gaan. Na een jaar van experimenteren, evalueren en herbeginnen, werd uiteindelijk 'Clover gin' geboren. Een mooi familieproject, want mama Dominique werd ook ingeschakeld in het sales- en distributiegebeuren van Clover gin.

Clover gin table decoration

Populair