• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Brussel Ketjep

Wat een heerlijke sausjes met dito design van Brussels Ketjep! Zo smaken je frietjes, hamburgers en barbecues nog lekkerder! Naast de ‘usual suspects’ Mayo & Ketchup biedt het gamma nu ook BBQ (jiehaa, cowboys and cowgirls!!), Mostoed en Dallas. Deze laatste saus is eigenlijk moeilijk te omschrijven maar duivels lekker met o.a. gebakken uitjes!

Hoe is Brussels Ketjep ontstaan?

Het verhaal van Brussels Ketjep begint in 2010 toen een Ketje (= ‘Bengel’ in het Brusselse dialect) op zoek ging naar een héérlijke ketchup, met extra veel tomaten voor meer smaak! Pas 2 jaar later werd ‘Brussels Ketjep’ geboren: het allereerste originele Belgische ketchup merk! De restaurantsector was meteen verkocht. Heel snel daarop volgden er al broertjes en zusjes voor het Brussels Ketje!

Wat maakt deze sausjes zo bijzonder?

Brussels Ketjep slaagde erin om als eerste een Belgische ketchup op de markt te brengen!In het buitenland kennen ze België al voor onze bieren, chocolade en frietjes. Het werd nu hoog tijd voor onze Belgische sauzen! Ook het design is gewoon top: elk sausje heeft z'n eigen specifieke retro label en unieke oneliner. Ontdek ze allemaal! 

 

Geen producten gevonden...