• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Boury Bottled

Ontdek Boury Bottled, de perfecte aanvulling op de voorraadkast van elke fijnproever! Krijg dezelfde geweldige smaken die je kent van het driesterrenrestaurant in Rumbeke, België. Nu handig gebotteld en klaar om een prominente plek in je aperokast in te nemen. 

 

 

 

Wie zijn de drijvende krachten achter restaurant Boury?

De drijvende krachten achter het restaurant is een gepassioneerd familieteam, dat elke klant de beste kwaliteit, service en beleving wil bieden. De oprichter is Tim Boury, chef-kok die opgeleid werd in hotelschool 'Ter Duinen' in Koksijde. Hij startte zijn carrière in het Brusselse sterrenrestaurant 'Comme Chez Soi'. Nadien vertrekt hij naar 'Oud Sluis' bij Sergio Herman waar hij eindigt als sous-chef. Na deze 2e leerschool neemt hij graag zelf de verantwoordelijkheid van de keuken op zich bij restaurant 'Belga Queen' in Gent.

Deze ervaringen maakten van Tim een straffe chef, maar inwendig verlangde hij altijd naar een eigen zaak. Die kans nam hij met 'Boury' in 2011, in Roeselare. Hierbij wordt hij ondersteund door zijn broer Ben en zijn vrouw Inge. Ben neemt alle activiteiten op zich die losstaan van het kookgebeuren zoals de administratie, personeelsbeheer, marketing ... Inge is verantwoordelijk voor de ontvangst en bediening van de gasten en voor de B&B, die ook opgericht is in dezelfde villa als restaurant Boury. 

 

tim-boury

 

Wat is typisch aan de gerechten van restaurant Boury?

Door hun samenwerking met lokale boerderijen en producenten hebben ze toegang tot superverse producten, wat zich vertelt in gerechten met veel smaak en textuur. Doorgaans staat bij de Boury gerechten één hoofdingrediënt, bij voorkeur een seizoensproduct, centraal. Rond dat centrale ingrediënt wordt vervolgens de rest van het gerecht opgebouwd. Op die manier wordt elk gerecht heel erg puur, met een intense smaak en textuur. 

 

gerecht-boury

Hoe is Boury Bottled to stand gekomen?

In het restaurant serveert Boury reeds uitstekende wijnen, bieren en sterke dranken die perfect bij het eten passen. Op die manier konden klanten al kennismaken met nieuwe dranken en smaken. 'Boury Bottled' is gebaseerd op dezelfde heerlijke combinatie tussen finesse en lef die je kent van het restaurant.

'Boury' is daardoor niet enkel gekend om zijn restaurant, maar groeide intussen ook uit tot een merknaam. Gaande van Boury Restaurant naar Boury Academy en intussen ook Boury Bottled! Zo kan je nu genieten van je favoriete smaken in het comfort van je eigen huis. Boury Bottled is dé perfecte manier om aperitieven en digestieven van restaurantkwaliteit tot in jouw living te brengen. 

 

 

 

 

Populair