• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bouillon Herkules

Wie graag kookt, weet hoeveel smaak je kan geven aan je gerecht met bouillon. Maar een bouillon met enkel natuurlijke ingrediënten, die vind je niet zo snel!

 

Wie maakt de bouillon van Herkules?

De bouillon van Herkules wordt sinds 1949 gemaakt in Zwitserland. De productie verloop nog steeds volgens een decennia oud familierecept. Herkules stond toen al voor een kwalitatieve en smaakvolle bouillon. Vaak waren hele families trouwe fan en geven ze traditie door van grootouders tot kinderen en kleinkinderen. De familie van Emma, vandaag fiere zaakvoerder van Bouillon Herkules, is zo'n familie. Zij leerde het recept kennen van haar oma en mama, die graag puur en smaakvol koken.

emma-bouillon-herkules

 

De liefde voor het merk 'Bouillon Herkules' werd op die manier liefdevol doorgegeven. Op zeker moment kwam het merk echter in gevaar. Aan het einde van haar carrière, vond de oorspronkelijke zaakvoerster geen opvolger voor haar onderneming. Veel van de trouwe klanten konden dit nauwelijks geloven! De familie van Emma besloot om het merk nieuw leven in te blazen. Zodra dit begon te lukken, nam Emma de verantwoordelijkheid op zich. Ze stopte het traditionele recept in een modern jasje qua verpakking en zorgde voor een afzetmarkt in horecazaken, delicatessenwinkels en uiteraard de betere webshop ;-)

bouillon-herkules

 

Wat maakt deze bouillon zo bijzonder?

Met deze bouillon proef je gewoon de authenticiteit en kwaliteit van Herkules. Van verpakking tot consumptie voel je dat dit een verhaal van familietraditie is. Doordat de bouillon van Herkules nog steeds het originele recept volgt en bewust gekozen wordt voor de kleinschalige productie in Zwitserland, is de bouillon van nature een eerlijk en gezond product. Zonder kunstmatige geur- en smaakstoffen volledig allergenenvrij. Ideaal bijvoorbeeld voor wie een glutenvrij eetpatroon volgt. 

bouillon-herkules-cadeaukoker

Populair