• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bongiorno

Een Belgische Italiaan, die een limoncello maakt op basis van een Italiaans familierecept ... daar wilden wij het fijne over weten! Proef de limoncello van Bongiorno en laat je verleiden door pure Italiaanse verwennerij!

Wat maakt de limoncello van Bongiorno nu zo lekker?

Vincenzo, de man achter Bongiorno komt uit Limburg maar heeft Italiaanse roots. En dat merk je! In 2015 startte hij met de productie van limoncello op basis van een familierecept uit de Campania. Dat is de regio rond Napels, gelegen aan de Tyrreense kust. Wereldwijd is deze regio gekend voor de allerbeste eetcitroenen. En dat proef je! Deze citroenen geuren fantastisch, produceren veel sap en hebben typisch een dikke schil. Geen wonder dus dat ook de eindproducten van deze pure ingrediënten heel erg puur en zuiderse smaken.

Hoe kan je limoncello best serveren?

Je kan de limoncello puur drinken, vaak als digestif met een aantal grote ijsblokken. Maar steeds vaker zie je limoncello ook als aperitief of cocktail. Zo kan je deze mixen met prosecco, of met een gin & tonic. Maak je glas volledig af met een klein stukje citroen of enkele blaadjes munt. Salute!

Geen producten gevonden...