• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Belfleur

Vlierbloesem is HOT! Steeds vaker kan je in restaurants genieten van een huisaperitief op basis van vlierbloesemlikeur. Vaak in combinatie met bubbels, gin, wodka of zelfs bier. Het florale karakter van deze likeur verzacht doorgaans de bitterheid van vele alcoholische dranken waardoor hij met name door het vrouwelijke publiek erg gesmaakt wordt!

Waarom kiezen voor Belfleur?

Wij vonden de vlierbloesemlikeur van het belgische merk Belfleur het lekkerste. Deze likeur is geïnspireerd op onze belgische traditie van (non-alcoholische) huisgemaakte vlierbloesemdranken. Onze oma’s maakten er vroeger een siroop van voor extra weerstand. Nu doen we hetzelfde maar als apero. Ik ben ervan overtuigd dat we er nog steeds extra weerstand mee opbouwen! 

Hoe wordt de vlierbloesemlikeur gemaakt?

De vlierbloesemlikeur van Belfleur is gemaakt van 100% verse vlierbloesem. Om de zuiverste aroma’s te bekomen worden de bloesems pas geplukt op mooie, droge en windstille dagen! Belfleur heeft hierdoor het hoogste gehalte aan verse vlierbloesems. Als ‘final touch’ nog enkele speciale ingrediënten en je krijgt een evenwichtig en harmonieus boeket!

Geen producten gevonden...