• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Belberry

Chapeau voor wie ze zelf maakt: gekonfijte citroen! Heel leuk om eens te proberen, maar je hebt toch een meer dan gezonde dosis geduld nodig, want het hele proces neemt makkelijk een maand in beslag. Bovendien heb je doorgaans maar een kleine hoeveelheid nodig in je bereidingen. Daarom vinden wij de gepekelde citroenen van Belberry zeer handig! De totale inhoud van de vaas (want dat is het toch wel!) is 625g. Samen met het takje rozemarijn, en het stijlvolle etiket is dit eigenlijk een kunstwerkje op zich om mee te pronken!

Waarom kiezen voor Belberry?

Belberry is een Belgisch merk (gesitueerd in Kortrijk) dat opgestart is in de jaren ’50 met de productie van confituren. Nadien werd het assortiment uitgebreid met azijnen, siropen en gekonfijte vruchten. Hun smaakvolle producten hebben ze te danken aan een zorgvuldige selectie van de vruchten en een traag kookproces, waardoor de pure fruitsmaken optimaal kunnen ontwikkelen.

Hoe kan je gekonfijte citroen gebruiken?

In steeds meer hedendaagse gerechten heb je gekonfijte citroen nodig. Meest voor de hand liggend zijn visschotels, maar citroen gaat ook uitermate goed samen met kip! Ideaal dus om je stoofpotjes op smaak te brengen, in soepen of om citroenpuree te maken. Eens je de citroenen hebt opgesmuld, kan je het overgebleven vocht gebruiken als dressing in je salades … heerlijk!

Geen producten gevonden...