• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BastaSiaBuono

Italiaanse koekjes, maar dan van eigen Belgische bodem? Die vind je bij BastaSiaBuono!

Vanwaar komt de naam: 'BastaSiaBuono'?

“Basta Sia Buono” is een Toscaanse uitdrukking, die betekent “als het maar lekker is”. En laat dat nu exact de filosofie zijn achter deze Italiaanse koekjes! Gabriele en Veronique, het koppel achter deze heerlijkheden, selecteerden de meest geliefde koekjesrecepten volgens de Toscaanse traditie. Vervolgens ondergingen ze een hedendaagse make-over qua grondstoffen, ingrediënten en verpakking. Het resultaat zijn 100% plantaardige en hippe koekjes. Zonder compromis qua smaak en textuur. De koekjes worden in St-Niklaas gebakken op basis van natuurlijke ingrediënten. Dat gebeurt heel bewust op lage temperatuur om de smaken maximaal te laten ontplooien. Als gevolg daarvan kunnen we genieten van een vers en duurzaam product. En dat proef je in de koekjes!

Hoe is 'BastaSiaBuono' ontstaan?

BastaSiaBuono is heel toevallig ontstaan, dankzij een Toscaanse patissier en tevens huisvriend van het Italiaans-Belgische koppel Gabriele en Veronique. Toen hij zijn laatste nieuwigheid liet proeven, voegde hij er bovendien aan toe "ze zijn vegan, geen eieren, geen melk, geen dierlijke ingrediënten!" 

De koekjes smolten in de mond en proefden zeer uitgebalanceerd. Niet zo zoet als vele andere klassieke zoetigheden. Veronique en Gabriele keken elkaar in de ogen en ... 6 maanden later kwam de eerste koekjes al uit de oven. 

Heerlijk lekker! En dat brengt ons terug naar het begin van dit verhaal ;-)

 

 

Geen producten gevonden...