• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Artisan Honey

Honing? Uiteraard! Maar wist je dat we nu ook honing aanbieden met stukjes gevriesdroogd fruit? De producent van dit heerlijke goedje is Artisan Honey uit Estland.

 

Wat is de filosofie van Artisan Honey?

Noord-Europa kan je beschouwen als Europa's 'best kept secret'. Je vindt er een wondermooie natuur, vol ongerepte fauna en flora. Bijen kweken hoort dan ook bij het culturele erfgoed van de Baltische Staten. Anderzijds blijft het doorgaans bij lokale telers, die vooral aandacht schenken aan hun stiel en iets minder aan de 'look & feel'. Voor Artisan Honey gaat een kwalitatief product echter hand in hand met een aantrekkelijk design en een goede marketingstrategie. Enkel op die manier kan je de rijkdom van Noord-Europa ook naar andere landen overbrengen, redeneren ze. Artisan Honey koopt de honing van lokale telers en maakt hiermee originele creaties, zoals deze honing met gevriesdroogd fruit. En of ze succes oogsten met hun esthetische pareltjes! Intussen exporteren ze hun potjes reeds naar alle uithoeken van de wereld, o.a. naar Azië.

 

Wat maakt de honing van Artisan Honey nu zo lekker?

Honing kennen we uiteraard allemaal als het zoete goedje dat smaak geeft aan desserts, thee enz. De honing van Artisan Honey vind ik bijzonder omwille van de unieke combinatie met het gevriesdroogd fruit. Op die manier geraakt het zoete karakter van de honing mooi in balans met de aciditeit van het gevriesdroogd fruit. Beslist eens uit te proberen!

 

Hoe kan je deze honing met gevriesdroogd fruit best nuttigen?

Net zoals andere honing kan je de honing van Artisan Honey gebruiken in je yoghurt, bij ijsjes, in je thee, in warme melk tijdens winteravonden ... Maar door de mooie zoet-zuur balans combineert de honing bovendien uitermate goed met kazen. Binnenkort vrienden op bezoek? Overweeg eens een kaasplankje! Als aperitief of als hoofdgerecht! Met deze honing krijgt je kaasschotel meteen dat tikkeltje extra!

Geen producten gevonden...