• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Anassa

De pure smaak van Griekse 'Mountain tea'? Die vind je in het assortiment van Anassa!

Waarom is Griekse thee zo goed voor je?

Griekse thee vinden wij erg uitzonderlijk in z’n soort. ‘Anassa’ (Grieks voor ‘aarde’) verwijst naar de reden waarom deze thee zo bijzonder is. De vruchtbaarheid van de Griekse aarde, samen met het klimaat en de Griekse zon, zorgen er namelijk voor dat de grondstoffen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Dat uit zich in pure, authentieke smaken en fijne aroma’s!

anassa-griekse-thee

Waarom kiezen voor thee van Anassa?

Wij kozen bewust voor het merk Anassa omdat zij de wetenschap gebruiken om een maximaal smaakeffect voor de theeliefhebber te bekomen. Zo gingen ze de impact na van het gebied waar de kruiden groeien, de bewaarmethode en de verpakking. Op basis daarvan legden ze vervolgens samen met lokale boeren het ideale productieproces vast, op basis waarvan de thee telkens in optimale omstandigheden kan groeien, bloeien, geplukt, verpakt en gedistribueerd worden. Bovendien werkt Anassa steeds met volledige blaadjes. Dat is uiterst ongewoon voor thee en oogt heel stijlvol!

 

Hoe is de thee van Anassa verpakt?

Een bijkomende troef voor de thee van Anassa is flexibiliteit in de verpakking. De thee wordt los verkocht in een doosje. Maar bij het doosje horen een setje lege theezakjes en stokjes. Op die manier kan je dus zelf je zakjes vullen en mooi serveren met het stokje. Erg handig bij cadeautjes: zo maakt het niet uit of de gelukkige losse thee dan wel builtjes verkiest. Of wanneer meerdere personen hetzelfde doosje gebruiken en ze elk hun eigen voorkeur hebben qua serveerwijze.

 

Welke zijn de verschillende smaken?

De verschillende smaken van Anassa zijn voornamelijk gebaseerd op de zogenaamde ‘Mountain tea’. Dat is een typische plant in Griekenland. Het gaat hierbij om zowel gedroogde blaadjes als bloemen van de Sideritis plant (in het Nederlands ijzerkruid). De meeste smaken zijn gebaseerd op deze ‘Mountain’ Tea, met telkens een eigen smaakaccent door deze basisthee te blenden met enkele andere kruiden uit de regio.

anassa-griekse-thee

Geen producten gevonden...