• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Adya BIO

Puur natuur, zo proeft het gevriesdroogd fruit van Adya bio. Het is een gezonde snack, met slechts 1 ingrediënt: 100% zongerijpt exotisch fruit. Gezonder kan een snack niet zijn!

Waarom kiezen voor Adya bio?

Wij kozen voor Adya omwille van hun aandacht voor biodiversiteit. Een mooie doelstelling, die we met veel overtuiging ondersteunen. In hun selectie van (bio) voedingsproducten kiest Adya steeds voor een lokale teelt, duurzame logistiek en kwaliteit voor de consument. Zo komt hun gevriesdroogd fruit uit India (provincie Kerala in het zuiden). Het geselecteerde fruit komt vervolgens in bulk naar België, waarna het lokaal verpakt en gedistribueerd wordt. Het vertrouwen tussen Adya en de lokale partners is bovendien zo groot, dat de coöperatie in India het volledige proces zelf beheert!

Hoe kan je nu best genieten van gevriesdroogd fruit?

Voeg enkele stukjes toe in je ontbijtkom en tover in een handomdraai een beeldige granola, smoothie bowl, muesli of havermout op tafel! Je kan de stukjes ook toevoegen in smoothies, (milk)shakes, yoghurt en zelf cakes! Ben je fan van ‘overnight oats’? Dankzij de techniek van het vriesdrogen smaken de vruchten na een nachtje weken precies opnieuw als vers fruit! Serveer je weleens ‘water met een smaakje’? Enkele stukjes fruit van Adya bio toevoegen aan je favoriete water zorgt voor een mooi, gezond en verfrissend drankje! Eerder fan van een krokante textuur? Dan eet je de stukjes best recht uit het zakje! Ideaal wanneer je geen vers fruit voorhanden hebt (bijvoorbeeld op verplaatsing) en je toch je dagelijkse dosis vitamines wil!

Geen producten gevonden...