Benieuwd waarom ik met de foodie webshop ‘Bon Appetit Les Amis’ gestart ben?

  • Geplaatst op
  • Door Elke
  • Geplaatst in Ander
  • 0
Benieuwd waarom ik met de foodie webshop ‘Bon Appetit Les Amis’ gestart ben?

Eigenlijk is het een kinderdroom van toen ik een kleuter was.

Toen ik 3 jaar was mocht ik naar het verjaardagsfeestje van mijn buurmeisje en klasgenootje Stéphanie. Paniek alom toen we pannenkoeken gingen eten en ik ineens verdwenen bleek … Ik liet de heisa volledig aan mij voorbijgaan en bleef in alle stilte spelen in het übercute winkeltje van mijn vriendin! Tot een buurvrouw en tevens mijn vroegere onthaalmoeder mijn verstopplek ontdekte. Zoals je van de foto kan afleiden was ik niet zo happy dat ze mij vonden. Op dat moment wist ik perfect wat ik zou worden: w.i.n.k.e.l.i.e.r. !! En het zou een winkel in babykleertjes worden … hm.

 

Na mijn studies ben ik in het bedrijfsleven terechtgekomen, waardoor die kinderdroom wat op de achtergrond raakte. Tot mijn laatste job bij de Belgische voedingsgroep Vandemoortele, waar ik na 2 weken reeds gebeten was door de magnifieke sector Food. En daar was plots die droom weer! Zonder het zelf te beseffen groeide ik in de gedachte om zelf een voedingsconcept te creëren, met ‘vrienden’, ‘familie’, ‘lekker eten’ en ‘genieten’, ‘trends’ en ‘wereldsmaken’ als sleutelwoorden. Tot de drang om een eigen foodie project te creëren groter werd dan het risico om in het onbekende te springen. Bon Appetit Les Amis was plots gewoon een feit.

 

Met dit project kan ik echt zelf klemtonen leggen en volledig mijn ‘ei’ kwijt! Finaal zijn het dus geen babykleertjes geworden, maar voedingsproducten. In zekere zin is de cirkel dus weer rond …

 

Dit kan ik echt iedereen toewensen: van je lifestyle je beroep maken en van je beroep je lifestyle.

 

Veel leesplezier!

 

Elke

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.