Pasta met de 'Rasta Pasta' kruidenmix van Mill & Mortar

Pasta met de 'Rasta Pasta' kruidenmix van Mill & Mortar

Een snel gerechtje, maar smaakvol en liefst nog gezond ook? Dat kan met pasta, seizoensgroenten én het gebruik van de 'Rasta Pasta' kruidenmix van Mill & Mortar!

Voor dit gerecht gebruikte ik de kruidenmix 'Rasta Pasta' van Mill & Mortar. Toen ik het eerst proefde, dacht ik dat het een kwalitatieve variant voor spaghettikruiden was. Maar toen ik aan het potje rook, vermoedde ik al dat dit toch een ietwat bijzondere mix zou zijn. Totaal niet te vergelijken met typische spaghettikruiden, maar volledig geïnspireerd op de Caribische kleuren en smaken! Daardoor proeft 'Rasta Pasta' veel exotischer dan je zou denken. Je mag je verwachten aan een warme en complexe blend van citroenthijm, look en paprika. Heerlijk verrassend, ideaal om je pastaschotel naar het volgende niveau te tillen!

 

Wat heb je nodig?

  • 500g pasta
  • 300g seizoensgroenten, liefst in de 'rasta' kleuren: rood, geel en groen. Voorbeelden zijn paprika, courgette, lente-uitjes ...
  • 1 eetlepel Rasta Pasta kruidenmix
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Zout, peper, azijn, suiker naar smaak
  • 1 goed handvol gehakte verse kruiden, bijvoorbeeld; peterselie, koriander ...

 

Hoe ga je te werk?

  • Voeg de pasta toe aan kokend water; duurt ongeveer 10 minuten tot al dente
  • Fruit 'Rasta Pasta' en groenten in hete olie in een wok voor een paar minuten
  • Giet de pasta af, voeg deze toe aan de groenten en roer
  • Breng op smaak met zout, peper, azijn en een snufje suiker
  • Voeg kruiden naar keuze toe en roer
  • Draai wat Bob Marley aan (optioneel) en geniet ervan!

Tip: Je kan dit gerecht ook koud serveren, zoals een pastasalade. Voeg in dat geval een beetje zure room toe voor een romiger textuur.

Bon Appetit Les Amis!

mill-mortar-rasta-pasta

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.