Pizza eten is voor mij altijd een feest. Op vrijdagavond met het gezin na een hectische week, met vrienden als afsluiter van een leuke buitenactiviteit, zelf pizza beleggen op een kinderfeestje ... de mogelijkheden zijn legio!
Ook fan van mosselen? Zelf kijk ik altijd enorm uit naar de start van het mosselseizoen. Ze zijn eenvoudig en snel klaar te maken en toch o zo lekker! Maar hoe begin je nu aan een heerlijke mosselschotel?
Een simpel gerechtje? Dat iedereen lust? Vol smaak? Liefst vegan? Shakshuka is the answer! Shakshuka is een eenpansgerecht uit het Middellandse Zeegebied en het Midden-Oosten.
Een snel gerechtje, maar smaakvol en liefst nog gezond ook? Dat kan met pasta, seizoensgroenten én het gebruik van de 'Rasta Pasta' kruidenmix van Mill & Mortar!
Een chocoladetaart kennen we allemaal. Maar eentje met de specerij sumac, dat maakt deze taart toch wel heel bijzonder!