• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mari-Paz

Extra pit in je gerechten stoppen? Dat doe je met gerookt paprikapoeder!

Hoe kan je gerookt paprikapoeder gebruiken?

Het gerookt paprikapoeder van Mari-Paz is een o zo heerlijk smaakmakertje! Je kunt het gebruiken als specerij in je stoofpotjes, vinaigrettes, grillgerechten, sauzen … de toepassingen zijn legio. Telkens zorgen ze voor een heerlijk smaakaccent, voor wie houdt van de smaak van pure paprika. Aan de basis van deze lekkernij liggen diverse types rode paprika, die vervolgens gerookt en vermalen worden.

Hoe is Mari-Paz ontstaan?

Het bedrijf achter dit paprikapoeder, Especias Mari-Paz, is gevestigd in Murcia, in het Zuid-Oosten van Spanje. Het werd opgericht in 1939 door een handelaar in kruiden. Gedreven door smaak en kwaliteit, wilde hij de allerbeste smaakbeleving kunnen voorschotelen aan z’n klanten. Daarom creëerde hij z’n eigen bedrijf en beheerste hij het volledige productieproces, van het telen van paprika’s tot het distribueren van de specerijen. Intussen is de 3e generatie aan de slag en Door z’n ligging is Murcia een van de warmste streken in Spanje. Ideaal dus om heerlijke, smaakvolle paprika’s te telen dus!

Merken