• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

I Just Love Breakfast

Onze granola van ‘I Just Love Breakfast’ kan je samenvatten in 1 woord: subliem! Zo’n evenwichtig smakenpallet aan havervlokken, noten, gedroogd fruit en zaden heb je zeker en vast nog niet geproefd!

Maar wat is nu eigenlijk granola?

Het product komt verrassend genoeg uit Amerika, waar havervlokken al langer gekend zijn als weldoener voor het lichaam. Om de droge textuur van pure havervlokken te compenseren, begon men die te mengen met noten, gedroogd fruit en zaden (ook allemaal heel erg gezond!). Ideaal in combinatie met yoghurt en vers fruit. Maar je kan ze ook perfect gebruiken als topping voor je desserts!

Wie maakt de granola van ‘I Just Love Breakfast’?

De vrouw achter het merk, Natalie, was eigenlijk een architecte die (niet toevallig) zelf enorm kan genieten van ontbijt. Al jaren maakte ze haar eigen granola en deelde ze uit aan haar vrienden en familie. Tot deze haar aanporden om ook anderen te laten genieten van haar creaties. Gelukkig maar, want sinds ik deze granola geproefd heb ben ik zelf ook verslingerd geraakt aan ontbijt! De granola van Natalie is geïnspireerd op een granola die ze proefde in haar favoriete koffiebar in New York. Een hele tijd geleden had Natalie de kans om er een jaar te wonen en zo ontdekte ze dat granola voor haar de perfecte start van de dag is.

Hoe gezond is granola?

De heilzame ingrediënten van onze granola’s van Just Love Breakfast’ zijn van biologische oorsprong en goed voor ons. Ze worden aangekocht via een Belgische en Nederlandse coöperatieve voor biologische levensmiddelen. Die draagt fair trade, kwaliteit en ‘goed werkgeverschap’ zeer hoog in het vaandel. De granola is bovendien beperkt gezoet met uitsluitend natuurlijke zoetstoffen en zonder suikers. Natalie produceert ze in kleine batches. Zo blijven ze lekker krokant en geven ze het langst hun heerlijke aroma’s af.

Omdat de granola van havervlokken gemaakt is, die in theorie geen gluten bevatten, is dit product grotendeels glutenvrij. Maar de havervlokken kunnen wel gecontamineerd zijn met andere soorten tarwe, dus 100% glutenvrij kunnen we niet garanderen. Ook worden er in de bakkerij van de granola’s andere producten gebakken die wel gluten bevatten.

Extra lang genieten van je granola?

Hoera! Blikken dozen om onze granola in te bewaren! Al langer fan van granola? Dan kan je vanaf heden extra genieten met een bewaardoos op maat van je granola! De inhoud van een doos is ideaal om 1 FANBAG perfect in te bewaren. Zeker de moeite om eens een blik op te werpen! 

 

Merken
Fanbag granola #3 Cacao (700g)
€14,55
Stukprijs: €0,00 / Gram
+
Fanbag granola #5 Pecan-Almond (700g)
€14,80
Stukprijs: €0,00 / Gram
+
Fanbag granola #7 Cashew-Banana (700g)
€14,55
Stukprijs: €0,00 / Gram
+
Klein zakje granola #5 Pecan-Almond (250g)
€6,20
Stukprijs: €0,00 / Gram
+
Klein zakje granola #7 Cashew-Banana (250g)
€5,95
Stukprijs: €0,00 / Gram
+
Klein zakje granola #3 Cacao (250g)
€5,95
Stukprijs: €0,00 / Gram
+
Voorraaddoos granola
€22,95
Stukprijs: €0,00 / Gram
+