• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Antichi Poderi

Sinds we de pasta van volle granen ontdekten, willen wij geen andere meer!

Waarom kiezen voor pasta van volle tarwe?

Maar naast de smaak hebben deze pasta’s nog een bijkomend voordeel voor onze gezondheid. Waar klassieke pasta’s doorgaans de tarwe uit het pastadeeg verwijderen (voornamelijk om houdbaarheidsredenen), laat Antichi Poderi deze tarwepasta juist in het deeg. Tarwepasta is afkomstig van het binnenste van de graan en bevat namelijk vele vitamines en eiwitten. De pasta’s worden volledig op artisanale manier geproduceerd door het deeg langzaam te persen en trage droogtijden (36uren) op lage temperatuur. Dit proces is veel intensiever dan de conventionele methode, maar daardoor behoudt de pasta haar typische organoleptische en nutritionele kenmerken. En, het resultaat mag er zeker zijn:  (h)eerlijke en natuurlijke pasta’s met een unieke en rijk smaakpallet!

Hoe kan je de pasta's van Antichi Poderi best nuttigen?

De Italiaanse pasta’s met kiem van de graankorrel van Antichi Poderi. Ze smaken heerlijk en zijn zeer elastisch en stevig van nature. Daardoor blijven de pasta’s mooi hun vorm behouden in je gerechten. De lange pasta’s zoals tagliatelle en linguini lenen zich uitermate bij warme gerechtjes, bijvoorbeeld met tomatensaus, een lichte roomsaus of gewoon puur als aardappelvariant bij vlees en visgerechten. De korte pasta's kan je zowel koud nuttigen (bvb in slaatjes) of als een warm pastagerecht.

Merken