• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bedrijven

Van plan om klanten, medewerkers of business partners te verrassen, als eindejaarsgeschenk, voor Secretaressedag of als bedankje voor de fijne samenwerking? 

Wat je leuk vindt kan je meteen bestellen op de webshop. Handig om weten: onze tool voorziet automatisch een elektronische factuur van je cadeau, met vermelding van je BTW nummer.

Wil je een klant verrassen die je niet zo vaak persoonlijk ontmoet? Wij versturen de gelukkige een pakje per post! Voeg een wenskaart toe aan je bestelling en noteer eventueel je persoonlijke boodschap voor de gelukkige!

Laat je de gelukkige graag zelf winkelen in onze shop? Dat kan perfect met onze cadeaubon

Bestel je graag een hele reeks pakketjes? Dan overleggen we best even per mail (elke@bonappetit.be) of telefonisch op +32 495 45 75 79). Wij gaan dan aan de slag voor jouw ideale geschenk op maat. Samen kiezen we een thema dat aansluit bij je bedrijfscultuur, bijvoorbeeld 'fit en gezond', 'Italiaans', 'BIO', 'veggie', 'Belgisch', 'handgemaakt' ...  

Voor de BIO incubator in Gent stelden we foodie pakketjes in houten kistjes samen als bedankje voor hun presentatie voor het professionele damesnetwerk Artemis:

relatiegeschenk

Verandabouwer Veranco opteerde voor een Kerstgeschenkje voor hun medewerkers. We kozen voor een feestelijk setje met een flesje prosecco, een zakje granola en 3 Belgische pralines:

Recent vroeg Puratos ons een originele manier om hun medewerkers te verrassen na afloop van een bedrijfsfeestje. We maakten voor hen een 'foodie memory' spel, dat intussen een klassieker geworden is in ons aanbod. Proef de sfeer in dit filmpje:

 

Merken
€29,95 €24,95
+